lauantai 16. lokakuuta 2010

Leivoskorutehtailua

Olen hieman tehtaillut uusia koruja nettikauppaani varten. Osa kuvan koruista tulee viimeisteltynä nettikauppaani myyntiin, mutta annan teille pienen sneak peekin kyseisestä korujen valmistusvaiheesta. Olen muuten alkanut käyttää kermavaahtokoruihin uudenlaista silikonia. Ennen käytin Bosticin tuubisilikonia, mutta totesin isoissa pakkauksessa myytävät, metallisilla puristimilla työstettävät paremmiksi ja edullisemmiksi. Eli suosittelen lämpimästi! : )

Valitettavasti kuva on hieman tärähtänyt^^"

Tarvitsen enää kaksi lukijaa, jotta voisin aloittaa juhlapostaukseni. Viimeksi laiskistuin, joten ajattelin tällä kertaa hoitaa homman kunnolla. 50 lukijaa, 50 paljastusta itsestäni :D. Urakkaa siinä on, enkä usko, että ketään oikeasti kiinnostaa, niinpä teen juhlapostaukseni kahdessa osassa. Eli nyt kutsukaa kaikki siskon kaverin serkun kaimat tänne, jotta saisimme 50 lukijan rajan rikki : D.

5 kommenttia:

 1. Mä haluisin ihan hullusti ostaa sulta jotai korui, ehdotin sulle kerra et postis rahat ym. Mut se ei oo kovi turvallista :-(

  En voi ostaa koska ei oo pankkikorttii tai mitää tollasia viel enkä osaa käyttää ees enkä mitää :-( Apua. Osaat tehä noita ja ois unelma saaha sun tekemiä fimokorui mutta ei. Mut jatka tekemistä! :-)

  VastaaPoista
 2. NÄÄ POSTAUKSET ON KYL AIVAN KAMALIA JOISSA NÄITÄ ESITELLÄÄN!!!! EI MUUTEN, TULEE VAAN KAMALA HIMO LEIVOKSIIN JA KARKKIIN JA KAMALA ALEMUUDEN TUNNE KU ITE EI OSAA :D OOT TOOSI TAITAVA, KEEP IT UP DEAR.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo korut<3 Haluisin ostaa, mut mulla on meneillään pienoinen säästö kausi : / On tullut taas nimittäin ostettua kaikennäköistä hmm... paljon.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille kommenteista^^
  Korujani on toisinaan saatavilla myös pohjoisen alueen coneissa tai muissa vastaavissa tapahtumissa. Esimerkiksi ensi lauantaina Arrogant Alicen koruja on saatavilla Kemin mangapäivillä Tiukupuun ja Sugary Candylandin pöydässä.

  VastaaPoista
 5. Ihania! kumpa osaisin itsekin tehdä tuollaisia söpöläisiä

  VastaaPoista