maanantai 27. joulukuuta 2010

Myöhäiset jouluterveiset ja leipomuksia

Hyvää myöhäistä joulua kaikille lukijoilleni! En päässyt pyhien aikaan kirjoittelemaan, joten terveiset tulevat näin jälkikäteen. :""D
Late Christmas greetings for all my followers! I wasn´t able to write anything last weekend so my greetings come a bit too late.

Mutta laitan taas pari kuvaa pikaisista leipomuksistani ( jos niitä nyt virallisesti voisi leipomuksiksi kutsua ).

Nämä suklaapalat tein ystävälleni joululahjaksi. Käytin sydämenmuotoista muottia ja koristelin pohjat nomparelleilla. Helppoa, hauskaa ja kiva lahjaidea! ; )

Ja suklaapaloista ylijääneet suklaat käytin viimeisten pipareiden koristeluun. Joukossa on sydämien lisäksi myös epämuodostuneita possuja. :""D

Minulla on ollut suunnitelmissa aloittaa kirjoittamaan Alice on Icen lisäksi myös englanninkielistä blogia tämän suomenkielisen lisäksi. Silloin voisin keskittyä kirjoittamaan täällä täyspainoisesti suomeksi ja toisessa blogissa toisinpäin. Mitä mieltä olette?

I´ve been considering on starting to write a whole new blog just in English. It would be easier for me to write only in Finnish in one blog and in English in another. What do you think?

4 kommenttia:

 1. Toi on aika hyvä idea kirjottaa toista blogii enkuks ja toista suomeks!
  Kannattaa kokeilla että miten onnistuu ^^
  Noi herkut on muuten suloisia ;w;
  ~Anni

  VastaaPoista
 2. en osaa kommentoida oikee tohon enkku suomi juttuun koska ainakin minä (olenkohan sitten vähän tyhmä :D) saisin pakkomielteen lukea molempia että en sain missaaa mitään ja että nään kuinka tekstit mätsää, ja siitähän tulis mulle vaan vaivaa puhumattakaan siitä kuinka sulla tuplaantuisi työ! mutta siis kokeile toki jos vain siltä tuntuu. (ohhoh osasimpas sittenkin kommentoida enkku-suomi juttua vaikka väitin etten osaa. huom. taas on yö kun kommentoin.. haha)

  MUTTA SIIS ASIAAAN! NAM NAM NAM NAM NAM NAM NUO SUN LEIPOMUKSET! jos tuun teille nyt, niin saanko maistaa?!?!?!? :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaisin blogeihin ehkä hieman eri aiheista, tässä jatkaisin samalla kannalla, toisessa selittelisin myös hieman Suomesta ja loli-ilmiöstä Suomessa jne. ;D

  Mutta olet hieman myöhässä taas, kaikki on jo popsittu >:)

  VastaaPoista
 4. AINA MULLE KÄY NÄIN.. ja sittempähän lukisin lisää tietoa suomesta, en usko että mulle niin pahitteeksi oisi haha :D

  VastaaPoista