sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Japaninmatka osa 3/14: Ensimmäinen päivä

Ensimmäiseksi minun täytyy ilmoittaa, että tämä on blogini sadas postaus!

Ensimmäisen päivämme Nousevan auringon maassa vietimme tutustuen lähiympäristöömme Shinjukussa. Kaupunginosa oli tällaiselle pikkukylän tytölle ( lol, on Oulu kuitenkin Suomen suurimpien kaupunkien listalla... ) melko suuri ja monimutkainen, mutta enää toisena päivänä emme eksyneet.

Ensimmäisellä kerralla lähdimme suunnistamaan täysin väärään suuntaan etsiessämme Marui Onea. Päädyimme Kabukichon reunamille, Airi-san havaitsi tämän jo aikaisemmin, muttei juuri sanonut mitään. Teimme päätöksen kurssin muuttamisesta vasta kun ohi ajoi tissibaarin rekka ja ympärillä pyöri 136652 miljoonaa hostia jakelemassa esitteitä.

Marui One oli hyvin erilainen kuin odotin: valtavan massaostoskeskuksen sijaan se oli ihanan pienen oloinen, yhdessä kerroksessa oli vain vähän liikkeitä, mikä teki siitä viihtyisän ja helppokulkuisen. Mukaan tarttui täältä muun muassa hiuslisäkkeitä, Emureverien paita ja Iiweetä. Marui One oli ehkä paras ostoskeskus, missä kävin, suosittelen lämmöllä kaikille.

Marui Onen liikkeet olivat pieniä, ja niissä sai kuulla kyllästymiseen asti kimakkaa, nasaalissa huudettua "Irasshaimaseeeeeee"-toivotusta. Sovituskoppiin mennessä myyjä avasi napit ja vetoketjut, saattoi sinut koppiin ja ojensi vaatteet sinulle. Maksamisen jälkeen myyjä pakkaa ostoksesi huolellisesti ja saattaa sinut ulos liikkeestä kumarrusten ja kiitosten kera. Sitä palvelua tulee ikävä! : )

Valitettavasti tältä päivältä minulla ei ole muita kuvia kuin bussin ikkunasta otettuja kuvia matkalta, mutta seuraavassa postauksessa on luvassa lisää kuvamateriaalia. Laatu on siis aika kaunis ja sääkin niin upea valokuvaussää.


Hyvin eurooppalainen rakennus. Mieleen tuli heti venetsia, sillä rakennus sijaitsi aivan veden äärellä.


Niin korkea, että katosi sumuun...?

Nämä olivat mielestäni parhaita näkyjä, nimittäin nostokurjet pilvenpiirtäjien päällä.

1 kommentti:

  1. Kerrassaan upeita kuvia!
    Olisipa Suomessakin samanlaista palvelua ...

    VastaaPoista