torstai 13. syyskuuta 2012

Kouluprojektin kuvasaldoa

Osallistuin koulussa kuvaamataidon valokuvauskurssille, jossa meidän täytyi käydä kuvaamassa muutamassa paikassa. Oma kuvasaldoni jäi omasta mielestäni ehkä hieman tylsäksi ( koska minulla on korkeat vaatimukset eli en päässyt kuvaamaan eläviä olentoja kauniilla kuvauspaikalla ), mutta tässä muutama otos, joihin olen ihan tyytyväinen.


Seuraavaksi alan miettiä, mitä teen seuraavat kaksi viikkoa. Terveydentilani on mennyt sen verran monimutkaiseksi, että joudun lääkärin määräyksestä kahden viikon treenipaussille, mikä tarkoittaa sitä, etten myöskään pääse kauden avauskilpailuihin. Olen oikeasti aivan pulassa, jos saan tietää, etten saa harjoitella, koska mulla ei silloin ole arkena enää mitään tekemistä. Joskus mietin, että jos en olisi joka iltapäivä harkoissa, voisin käydä vaikka kuntosalilla tai uimassa, mutta treenikielto on treenikielto, joten nämäkin vaihtoehdot pitää poissulkea. Olkaa kilttejä ja keksikää mulle elämää!

9 kommenttia:

 1. Itse olen myös ollut luistelija, vielä kaksi vuotta sitten mutta jalkani leikattiin koska murtui niin pahasti ja se oli sitten siinä.. Kyllä sitä tekemistä sitten keksii haliin ulkopuolellakin :)

  VastaaPoista
 2. Leffoja, musaa, kirjoja, kuvia, käsitöitä, ystäviä - niistä se elämä muotoutuu, eikö? Se miten itse asiaan suhtaudut on ratkaisevaa ja voihan olla, että jälkikäteen huomaat pienen hengähdystauon olleen juuri sitä, mitä tarvitsit. Asioiden on tapana mennä just niin kuin niiden on tarkoitus mennä (ja tällaisessa tilanteessa voi palata niihin elämänohjeisiin)...

  VastaaPoista
 3. Ekassa kuvassa on selkeästi Tukiainen, myöhemmissä meikän parvekenäkymät :D

  VastaaPoista
 4. Nyt on hyvä hetki alkaa katsomaan jotain uutta Tv-sarjaa. Ilman tekstejä niin se tuntuu hyödyllisemmältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gleetä, Sherlockia, Doctor Whota ja Game of Thronesia?

   Poista
  2. Miten olisi Smash (Jack Davenport, need I say more..), Solsidan (eli Onnea onkimassa toisella kotimaisella; uudet jaksot alkavat nyt menossa olevan kakkoskauden uusintojen jälkeen), Good Wife (<3 Will <3 Alicia <3), Kolme miestä ja tyttö (Zoey Dechanel on aivan ihastuttava!), Onnen kauppaa (tanskaakin voi yrittää ymmärtää), Näkijä, Dance, 30 Rock (lue myös Tina Feyn Bossypants), The Newsroom (C-more:lla eli maksukanavalta tosin, mutta samalta tuottajalta kuin kaksi seuraavaa), West Wing (ei pyöri enää, mutta paras tv-sarja IKINÄ), Studio 60 on the Sunset Strip (Matthew Perry ja Bradley Whitford) etc. etc. unohtamatta myöskään Mirandaa.

   Life is an Adventure... dare it.
   Life is a Love... Enjoy it.
   Life is a Tragedy... Face it.
   Life is a Struggle... Fight it.
   Life is a Promise... Fullfill it.

   Poista
 5. Mulla oli sama kysymys alkukaudesta et mitä teen ku en tänä kautena pääse luistelee mut nyt ku aattelen ni kummasti on aika menny :) mut kaipuu jäälle on suunnattoman suuri :'(

  VastaaPoista