sunnuntai 17. helmikuuta 2013

SNEAK PEAK

Muut wanhojenpäivän kuvat tulevat pian, toivon mukaan parin päivän sisään, kunhan saan valkattua niiden joukosta onnistuneet ja muokattua ne sopivan kokoisiksi. Mutta tässä pieni sneak peak, mekko asusteineen.

Wanhat menivät kyllä hyvin, päivään sisältyi monta mukavaa ja ihanan ihanaa yllätystäkin, niistä lisää sitten seuraavassa postauksessa.


Mulla soi vieläkin päässä Wieninvalssi, Elaine, Pas De Quatre, Vogue ja niin edelleen. Voisin vetää saman uudestaankin jos voisin. Oon tavallaan kateellinen pojille, jotka voi parhaimmillaan vetää vaikkapa kolmet wanhat. No, ehkä tähänkin lopulta kyllästyisi. Mutta mekkoja voisin alkaa vaikka keräillä.

12 kommenttia:

 1. Olet älyttömän kaunis! Ihana mekko ja kauniit asusteet<3!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän eleganttia sekä sievää.♥ Mekkosi on kauniin pelkistetty linjoiltaan, tänä vuonna kun ainakin itse bongailin tosi paljon sellaisia kermakakkumekkoja niin erotut kyllä eduksesi kaikkien niiden joukosta. Asusteet tuovat sopivasti glamouria! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä mä niitä kermakakkujakin paria sovitin, mutta tällainen pelkistetympi oli lopulta mieleinen, sekä äärimmäisen käytännöllinen :)

   Poista
 3. Oiii niin kaunis mekko ja sinäkin aivan upeana! :3

  VastaaPoista