torstai 9. toukokuuta 2013

Jos näenkin vain unta, älä vaan herätäHeräsin bloggaamattomuushorroksestani postailemaan hieman vappuilukuvia. Stressaan tällä hetkellä kouluasioista ja tekemättömistä tehtävistä sen verran, että olen joutunut jättämään blogin hieman vähemmälle huomiolle. Tekemättöminä on vielä ties kuinka monta salkkutehtävää ja yksi kirjakin pitäisi ehtiä lukea. Matematiikasta on yhtäkkiä tullut aika vaikeaa. Kohta kuitenkin on loma, innolla siis sitä odotellessa. Tässä kuvasaldoa tämän vuoden vappuilusta (joka oli siis metrilakun ostamista torilta ja vappumunkin mussutusta Bisketissä). Ja olihan siellä aika kova tuulikin, mutta siitä huolimatta päätin käytellä Miss Sixtyn hamettani pitkästä aikaa.

Hame: Miss Sixty, Kengät: Underground, Paita: JC, Korut: Glitter

6 kommenttia:

 1. Ootko sää vaalentanu sun hiuksia ku näyttää jotenki paljon vaaleemmilta? :) Kivat!! Oonkohan kysyny sitä aiemminkin kun tuli deja vu :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan olen! Mutta näissä kuvissa väri näyttääkin ehkä vähän vaaleammalta kuin ne ovat oikeasti. Olisin halunnut vielä vähäsen vaaleammat x)

   Poista
 2. Mitä ajankäytön riittoon tulee, niin turhan nettisurffauksen jättäminen jeesaa kivasti. Itse en ole totaalilakkoon ryhtynyt, vaan edelleenkin meili, twitter ja oma blogi toki käytössä. Samoin "pakolliset", eli verkkopankit, aikataulut yms. Mutta kaikki turha roikkuminen kun jää, niin kerkeää käyttää ajan vaikka lukemiseen ja juoksemiseen. Aika paljon antoisampaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman. Olenkin yleisesti ottaen vähentänyt aikaa, jonka vietän koneella. Kun ennen minulla oli tapana surffata pitkäänkin netissä päivittäin, käyn nykyään lähinnä lukemassa blogeja, muutamilla keskustelupalstoilla ja ehkä Facebookissa. Blogia on kuitenkin niin antoisaa pitää, ettei siitä tohdi ihan hirveän pitkäksi aikaa luopua, vaikka muuten en konetta joka päivä availisikaan :D

   Poista
 3. Enpäs tienny et sullaki on blogi, mut tää on kiva, liityin lukijaks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo sitä kauheesti mainostellut... :D

   Poista