lauantai 3. elokuuta 2013

GREECE part 2

Eräänä päivänä päätimme piipahtaa myös Hanian keskustassa. Lomaoppaat sun muut mainokset lupailivat aika paljon keskustan shoppailumahdollisuuksien suhteen ("shoppaa kuin Pariisissa, vain pienemmässä mittakaavassa!") ja loppujen lopuksi shoppailinkin vain Zarassa, josta löysin alennuksesta vaikka ja mitä, mutta päädyin ostamaan vain yhden paidan. Mutta vaikka keskustan shoppailupaikat olivat pieni pettymys, oli venetsialainen satama kyllä reissun arvoinen kauniin näköalan ja hyvän ruoan puolesta.
 
Vielä yksi mukava asia, joka reissusta jäi erityisesti mieleen, olivat musiikkiesitykset iltaisin hotellilla. "Kreetalaisina iltoina" saattoi kuulla kreikkalaista kansanmusiikkia, kun taas "grilli-illan" esiintyjä esitti tunnettuja pop- ja rock-kappaleita.
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihania maisemia♥ Varmaan hienoa kuulla aitoa, kreetalaista musiikkia!

  VastaaPoista
 2. Oi kun kivoja kuvia sulla:):) olin kans pari viikkoa sitten perheen kanssa Kreetalla ja täytyy sanoa, että Hania oli kiva, mutta tosi pieni paikka! Ihana blogi sulla muutenkin, liityin lukijaksi:)

  http://mielikuvailua.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa!

   Eihän se kovin iso paikka ollut. Lomakylä, jossa olimme oli tosin sitäkin pienempi, ja koko ajan piti katsoa minne astuu tai saattoi pudota kadulta pusikkoon :o

   Poista