maanantai 4. marraskuuta 2013

Cornered

 
 
 

Fiilikset on tällä hetkellä oikeastaan aika loistavat. Parasta tässä on, etten tiedä miksi. On hienoa olla hyvällä tuulella ilman sen kummempaa syytä. Maanantai on minulla yleensä se päivä, jona olen kaikkein väsyneimmilläni, enkä meinaa jaksaa kunnolla, mutta puolen tunnin päiväunet aamuharjoitusten jälkeen taisivat pelastaa päiväni. Syyslomakin meni ohitse nopeasti vähemmän rentouttavissa tunnelmissa, joten vapaa viikonloppu harjoituksista tuntui jo kunnon lomalta.

Leikin tosiaan tässä eräänä päivänä hieman kameran ja valojen kanssa. Perusohjehan valokuvaukseen lienee, ettei saa käyttää luonnonvaloa ja keinovaloa yhtä aikaa, mutta olihan sitä sitten kuitenkin jossain vaiheessa kokeiltava, aika utuisen näköisiä noista ensimmäisistä kuvista pienen käsittelyn jälkeen tulikin (tosin näytän taas joltain vauvannaamalta). Rakastan muuten tuota uutta harmaata villapaitaa, jonka löysin H&M:ltä noin 12 eurolla.

Vietittekö te Halloweeniä jollain tapaa? Itselläni on jo monena vuonna mennyt Halloweeninvietot ohi suun, vaikka sinänsä olisin kiinnostunut tätä melko kaupallista juhlaa jollain tapaa viettämään. Mietimmekin koulukavereiden kanssa, että pitäisikö ensi vuonna pitää jonkinlainen kauhuleffailta tai vastaavaa, ehkä siihen osaisi sitten valmistautuakin riittävän aikaisin.

10 kommenttia:

 1. Nuo sun hiukset on kyllä vaan niin ihanat :) Tykkääkkö ite ihan noin blondeista? Mullaki on monena vuotena -oikeestaan aina ennen- menny koko Halloween aivan ohi, mutta tänä vuonna tuntu että kaikki oli juhlimassa sitä ja värkänny itelleen vaikka minkä näköstä maskia.. :D Siitä heräs itellekki semmonen fiilis, että ois kiva vaikka sitte ens vuonna pukeutua ja panostaa yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä ja paljon. Jotenkin tui vaalea vaan on mun väri, vaikka siinä välissä itselleni muuta uskottelinkin :D

   Poista
 2. Tosi kiva valaistus mun mielestä!:) mukavan pehmeä:) Ja ihana asu myöskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, etten ainakaan ole ihan totaalisesti feilannut :DD

   Tappelen aina kotona valaistuksen kanssa ja nyt menin sen kellertävän valon kanssa vähän asenteella "ihan sama"

   Poista
 3. Upea asu, niin hieno tuo kaulakoru! Ja ihanat hiukset sulla :)

  ♥:lla whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. En muista, olenko maininnut aiemmin, mutta nuo hiukset sopivat sinulle ihan mahdottoman hyvin! Raikas olemus.

  VastaaPoista