sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Birthday Girl

Täytin tässä vähän aikaa sitten 19 vuotta ja meillä oli tarkoituksena kavereiden kanssa käydä syömässä synttäripäivänäni, mutta satuin sitten tulemaan kipeäksi, ja päätimme siirtää ravintolareissuamme sitten eteenpäin. Eilen kävimme Idan, Tarun ja Pinjan kanssa Amarillossa hieman herkuttelemassa, jonka jälkeen menimme katsomaan The Wolf of Wall Street-elokuvan.
Käy kyllä sääliksi Leoa, jos Oscar ei tuosta irtoa. Raukka on tyyliin Hollywoodin lahjakkaimpia näyttelijöitä, joka on ollut niin monessa hyvässä ja palkitussa elokuvassa, mutta se parhaan miespääroolin Academy Award on vielä saamatta. Roolisuoritus Wolfissa oli kyllä sen verran huikea, että odotan toiveikkaana maaliskuuta.
 
Sain äidiltä synttärilahjaksi tuon kuvissa näkyvän Guessin neuleen (mun vaatekaapissa on nyt varmaan ennätysmäärä pinkkiä!), jossa on kyllä maailman ihanin selkäpuoli. Isältä taas sain tuollaiset aika makeat kuulokkeet. Näitä kuulokkeita ei kehtaakaan enää rullata taskun pohjalle käytön jälkeen!
 
Söin Amarillossa ensimmäistä kertaa burgerin. Vaikka ruoan kuvaamisesta tykkäänkin, olimme nyt lähes tunnin odotuksen jälkeen niin nälkäisiä, ettei paljon käynyt mielessä kaivaa kameraa esiin, kun ruuat tulivat pöytään. Jälkiruoista sen sijaan napsaisin pari kuvaa! Itse söin suklaabrownien jäätelön kera.
 
Neule: Guess, Farkut: Acne, Kaulakoru: Ted Baker
Kommentoin vielä pikaisesti kuvien laatua. Photobucket-ongelmien vuoksi olen tosiaan siirtynyt taas Picasan käyttöön, mutta tuon palvelun tapa "parannella" kuvien laatua on vielä hieman ongelmana, enkä oikein tiedä, missä ja miten voisin sen korjata. Yritin kyllä. Eli jos tiedät, kuinka tuo kuvien "parantelu" otetaan pois päältä, ole kiltti ja kerro! :D

10 kommenttia:

  1. Toivottavasti tämä mun kommentti ei nyt tule kahdesti, mutta tarkistin just ton automaattisen parannuksen jutun, eli sen saa pois kun meet sun Google+ -profiiliin ja klikkaat siitä vasemman yläreunan valikosta, jossa on talon kuva ja teksti "Etusivu". Valitse sieltä "Asetukset" ja selaa niin kauan kunnes vastaan tulee kohta josta saa automaattisen parannuksen pois. :) Vaihtoehtoina siinä on muistaakseni "pois", "normaali" ja "korkea".

    VastaaPoista
  2. Oooh, nami mitä annoksia :) Ja en muista oonko onnitellut?! Mutta jos en niin paljon onnea!<3

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea näin jälkikäteen! Pakko sanoa että oot ihan älyttömän kaunis, oon tosi kade sun hiuksistas ja sulla on mahtava tyyli :3 + toi amarillon brownie on niiiin taivaallista c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia!

      Se brownie oli kyllä aika herkkua <3 en vain jaksanut syödä sitä kokonaan :D

      Poista
  4. Onnea :)! Oi oot TODELLA kaunis. Sulla on ihana tyyli ja vaatteita. Iihana blogi! Niin ja toi banneri, aah! Täydellinen

    VastaaPoista