perjantai 20. kesäkuuta 2014

Nike Roshe Run


Äitini tilasi Nikeltä superhienot kengät (olen lenkkarielitisti, joten kutsun niitä vapaa-ajan kengiksi), jotka olen nyt aika lailla ominut. En ole varmaan koskaan käyttänyt yhtä mukavia kenkiä.
Mitä mieltä olette muuten tästä "treenikenkä/lenkkarimuodista" yleisesti, eli siitä, että urheilulliset kengät yhdistetään arkiseen asuun? Itse pidän tästä trendistä, kunhan kyseessä ei ole juoksukengät. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, tämä trendi on herättänyt hieman ristiriitaisia tunteita. Toisaalta olen sitä mieltä, että suomalaiset yleensäkin lämpenevät erilaisille trendeille hieman hitaasti, tai ainakin muita pohjoismaita hitaammin, sillä Tanskassa ja Ruotsissa joka toisella vastaantulijalla oli "lenkkarit" jalassa jo tammikuussa.

2 kommenttia:

  1. Lenkkarimuoti on todistetusti lomamatkojen pelastus :D. Oon viime kesästä asti pitänyt melkein kaikilla ulkomaanmatkoilla mukana mun pinkkejä lenkkareita, koska ne on parhaimmat kävelykengät kaupunkilomalle. Ja koska kaikki paikallisetkin tekee niin, niin ei tuu heti leimatuksi tyhmäksi turistiksi. Lenkkarimuodille siis peukku ylöspäin :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja mullakin alkaa nyt pian kesätyö, joka pitää sisällään aikamoisen määrän kävelyä, joten hyvistä ja mukavista kengistä ei ole ainakaan haittaa :D

      Poista