torstai 11. helmikuuta 2016

Tulppaanien elikaari, ruokajuttuja ja kuulumisia

Aloitin kevätlukukauden kauppakorkeakoulussa kahta viisaudenhammasta tyhmempänä ja huonovointisena, mutta olen pikkuhiljaa taas alkanut saada asioista ja arjen rytmeistä kiinni. Ensimmäisen vuoden kevääseen sijoittuu tosin myös pahamaineinen kurssi Kirjanpito ja tuloslaskelma (tuleville kauppatieteiden opiskelijoille kerron vinkiksi, että tässä kurssissa kannattaa oikeasti tehdä töitä), joka on tuottanut minulle jonkin verran päänvaivaa. Kärsin ehkä jonkinlaisesta sielullisesta ristiriidasta, sillä omat oppimistapani eivät mene ihan yksi yhteen kurssin toteutustavan kanssa ja sen vuoksi minua vaivaa jatkuvasti tunne siitä, etten osaa yhtään mitään. Vaan eihän sitä yleensä tällaisissa tilanteissa auta muuta kuin tehdä töitä ja parhaansa. 

Stressi ja kiire on näkynyt ehkä jonkin verran myös ruokailurutiineissani, sillä aikaa ruoanlaittoon on ollut viimeviikkoina aika minimaalisesti. Olen enimmäkseen käynyt koululla syömässä (miksi ei, opiskelijaruoka on ihan hyvää ja edullista) tai laittanut jotain pientä, nopeaa ja helppoa. Aamuisin olen kyllä herkutellut koulukaverini ohjeen mukaisilla avokadoleivillä (saaristolaisleipää, maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa, avokadoa viipaloituna) sekä Bonnen maailman parhaalla mustikkamehulla. K-marketista kokeiluun ostamani kirsikka-omenamehu oli sen sijaan pieni esanssinen (tai ainakin keinotekoisen makuinen) pettymys.

Mutta sitten viime viikon parhaimpiin juttuihin, nimittäin Karl Fazer Travel-suklaaseen ja tulppaaneihin! Olen maininnut usein blogissakin, kuinka tulppaanit ovat suosikkikukkiani, joten erään pitkän työ- ja koulupäivän jälkeen oli mahtavaa palata kotiin ja huomata, että äiti oli tuonut niitä ja suklaata. Kokeilemani maut olivat Iced Coffee & Mudcake sekä Toffee Rocks Salty Cookie ja vaikka pidän kahvisuklaasta, oli jälkimmäinen ehkä silti suosikkini (suola ja toffee on ehkä paras kombo ikinä).


6 kommenttia:

 1. Uuh, tuo kahvisuklaa oli pienehkö ylläribylläri.. Eka ei oikein maistunut, mutta niin vain koko levy meni alle viidessä minuutissa. En taida uskaltaa ostaa toiste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ensi kerralla sitten jotain toista makua! :)

   Poista
  2. Löysin uuden suosikin eli Jappin makuisen Marabou-suklaan... Kyllä on hyvää!

   Poista
  3. Japp tai Marabou eivät koskaan ole lukeutuneet omiin suosikkeihini :D
   Maraboun suklaa on makuuni ehkä liian makeaa/vaaleaa

   Poista
 2. Oi pitää iteki kokeilla tota uutta suklaata! Just viime lauantaina vast huomasin, et kauppaan oli tommosia ilmestyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pysyvätkin siellä kaupassa jonkin aikaa, on nimittäin aika herkullista :D

   Poista