maanantai 25. huhtikuuta 2016

Gray Jedi


Kokeilin vähän aikaa sitten, kun maassa vielä oli vähäsen lunta, Cubuksen alennuksesta ostamaani viittaa ja kuvittelin olevani hahmo Star Warsista (*köh köh* mikä nörtti). Olin jollain muotisivulla nähnyt kuvia, joissa tuollainen viitta oli puettu vyön kanssa ja minusta se näytti aika hauskalta. Mitä mieltä te olette, hit or miss?

Harvoin olen ollut vapun alla näin kiireinen. Saan siitä kyllä osin syyttää itseäni ja kyvyttömyyttäni suunnitella aikataulujani ja olla viivyttelemättä. Game of Thronesin uuden kauden alku ja The Force Awakensin Blu Ray -julkaisu sattuivat hankalasti samaan aikaan viimeisten tenttien ja palautettavien tehtävien kanssa (*köh* nörtti). Pitäisihän sitä muutamaan wapputapahtumaankin osallistua, vaikka jätänkin kaikki rankimmat reivit väliin. 

Bonus:Kuvaussessioihin kuuluu tietysti hassuttelu, joskus myös kuvanmuokkaukseen. Ajattelin lähiaikoina tekeväni taas postauksen pieleen menneistä tai muuten vain huvittavista kuvista (tavallaan tämän postauksen viimeiset kaksi kuvaa voisivat lukeutua siihen postaukseen, mutta eihän sitä saa olla liian kriittinen). 

Kuvat ja muokkaus: Salli


2 kommenttia: