sunnuntai 28. elokuuta 2016

18x jatka lausetta

En ymmärrä... kvanttimekaniikkaa. Enkä liioin muutenkaan fysiikkaa. Minusta on ihan kiinnostavaa kuunnella toisten puhuvan aiheesta, mutta en ymmärtäisi siitä puoliakaan, vaikka kuinka yrittäisin.

Seuraavaksi ajattelin... pyöräillä yliopistolle lounaalle ja ehkä kerätä matkan varrella hieman Pokémoneja

Viime aikoina... olen ollut niin paljon sairaana, että se masentaa. Nielutulehdukseni uusiutui ja olo oli pitkään kamala.

En osaa päättää... pääainettani. Vielä minun ei tarvitsekaan, mutta ajatukseni eivät ole vuoden aikana selkiytyneet lainkaan. Sen sijaan poukkoilen jatkuvasti kolmen vaihtoehdon välillä, vertaillen niiden vaatimuksia ja mahdollisuuksia ja miettien omia vahvuuksiani.

Muistan ikuisesti... The Lion King-musikaalin, jonka kävimme Idan kanssa katsomassa New Yorkissa. Musikaali oli yksi ensimmäisistä jo toteuttamistani kohdista oman elämäni bucket listillä. Osasin olettaa liikuttuvani esityksen aikana, mutta en alkavani kyynelehtiä jo ensimmäisen laulun ensimmäisen säkeen aikana.

Söin tänään... puuroa, kasvissosekeittoa ja salaattia. Illalla varmaan vielä jotain leffailtaherkkuja

Päivän paras juttu... on näin äkkiseltään vaikea valita. Minulla on ollut kokonaisuudessaan varsin hyvä päivä.

Noloa myöntää mutta... olen bloggaajaksi aika huono valokuvaaja. Ymmärrän kyllä jonkin verran asettelun ja estetiikan päälle, mutta tekninen puoli vaatii vielä aika paljon harjoitusta.

Viikko sitten... stressasin koulusta tarpeettoman paljon. Näiltä näkymin minulla on edessä aika työläs syksy, mutta varmasti siitä selviää.

Kaikista pahinta on... heittää ruokaa pois sen takia, että en ole ehtinyt syödä sitä, ennen kuin se pilaantuu. Ei tämä oikeasti ole kaikista pahinta, mutta en halua rasittaa mielikuvitustani kuvittelemalla sen kamalampia asioita.

Salainen taitoni on... tehdä loistavia voileipiä. Olen muuten keittiössä aika lailla keskiverto, mutta mitä leipiin tulee, olen aika taikuri (ainakin omasta mielestäni).

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... terveyttä, turvallisuutta, onnea ja taloudellista vakautta kaikille läheisilleni, ja myös itselleni, koska näistä asioista murehtiminen on kamalaa.

Minulla on pakkomielle... syödä yhtä ruokaa aina kyllästymiseen asti, erityisesti kun kokeilen jotain uutta ruokaa. Tämä on erityisen paha, jos se uusi keksimäni ruoka on epäterveellistä.

Ärsyttävintä on... kun ihmiset, joilla ei ole riittävää tietämystä jostain aiheesta, välttämättä haluavat väitellä siitä. Ei ole häpeä myöntää ettei tiedä. Paljon ikävämpää on vängätä vastaan pystymättä hyväksymään sitä toista ajatusta.

Tekisi mieli... matkustella. Minulla on tällä hetkellä hirveä matkakuume. Haluaisin uudelleen New Yorkiin, mutta myös esimerkiksi Italiaan, Saksaan, Japaniin…

Minusta on söpöä... kun koirat istuvat varpaille. Luin jostain, että se on koirien tapa sanoa ”tämä ihminen on nyt minun”.

Hävetti... kun en kaupassa löytänyt jotain ja menin kysymään myyjältä apua sen etsinnässä ja etsimäni tavara olikin ihan silmieni edessä. Näin käy usein. 

Olenko ainoa, jonka mielestä... etikkasipsit ovat älyttömän hyviä

***

Hyppäsin tähänkin blogimeemiin mukaan hieman jälkijunassa. Tämän tyyppisten postausten tekeminen on hauskaa, mutta myös jollain tapaa haastavaa. Tämänkin blogitekstin kirjoitin jo jonkin aikaa sitten valmiiksi, mutta julkaisussa kesti lopulta turhankin kauan. Minulla on paha tapa lykätä yksittäisen tekstin julkaisua päiviä tai jopa viikkoja. Osittain syynä on jonkinlainen writer's block ja siihen liittyvä itsekriittisyys, hälläväliä-asenne sopisi minulle paljon paremmin. Joka tapauksessa, tavoitteenani olisi jonkin verran aktivoitua blogin puolella, mutta saa nähdä miten tässä käy, kun koulut alkavat taas.

Tämän tekstin kuvista kiitos kuuluu ystävälleni Aliisalle. 


4 kommenttia:

 1. Samaistun täysin tuohon pakkomielteeseen syödä samaa ruokaa kunnes tuntuu siltä, etten enää ikinä halua syödä sitä! :D tämänhetkisiä addiktioita on mm. mysli ja mantelivoi. Upeat kuvat muuten tässä postauksessa! <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Minä taas olen syönyt mustikkapuuroa lähes joka aamu jo kohta parin kuukauden ajan. Odotan vain kauhulla, missä vaiheessa se totaalinen ja lopullinen kyllästyminen tapahtuu :D

   Poista
 2. Mä voin myös samaistua tuohon ruokajuttuun! Tällä hetkellä mulla on pakkomielle suolakurkkuihin ja syön niitä ihan kaiken kanssa. Kohta varmaan iskee se kyllästys, mutta sitten keksitään jotain uutta :) Munkin pitäisi tehdä myös tämä haaste ja mulla on muuten blogissa 3 asiaa-haaste, tee säkin ihmeessä se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tykkään kyllä näistä blogimeemeistä, joten täytyypä pitää tuo mielessä :)

   Poista