torstai 25. maaliskuuta 2010

Helsinginreissun ostoksia

Jos elämäni olisi anime, se voisi olal nimeltään "Lazy Girl no Monogatari". Nimittäin lomalla päivittelin ahkerasti useita kertoja päivässä, mutta heti kun koulu alkaa niin laiskistun. Mutta yritän ahkeroitua edes sen verran, että saisin blogattua edes kerran viikossa.

Taas kirjoittelen hieman menneistä tapahtumista. Minulla oli tosiaan hiihtolomanalusviikonloppuna ( eli varmaankin kuukausi sitten ) SM-kilpailut Tampereella. Sijoitukseen olen oikein tyytyväinen. Kilpailuun otettiin mukaan 12 parasta kahdesta lohkosta ja sijoituin sijalle 11. Olen oikein tyytyväinen sijoitukseen. Molemmat ohjelmani olivat puhtaita enkä olisi parempaan kyennyt. Tampereelta menimme sitten päiväreissulle Helsinkiin äitini kanssa. Postailen muutamista satunnaisista ostoksistani kuvia, muuten säästelen itseäni vaikkapa selostukseen.

Tässä on yksi suosikkiostoksistani. Zaran ihana maalaishenkinen röyhelötoppi ( joka on muuten parhaillaankin päälläni ). Olen yhdistänyt myös lolitaan ja palautteesta päätellen onnistuneesti ( katsokaa "Suklaakiisselikoordinaatio"


Gina Tricotin übercool T-paita. Aluksi arastelin luurankoideaa, mutta kukat, perhoset, timantit ja sienet veivät voiton. Paita maksoi vain kympin! Siitä tulee hauska päivä kun yritän yhdistää tämän lolitaan ( tai miksei casual guro onnistuisi :"D ). Peeäs yritin piilotella hintalappua ( se oli kuvanottohetkellä vielä kiinni ), mutta tuolla se pilkottaa.


Tällaiset vihkoset tarttuivat Bliposta mukaani. Kaikki olivat niin suloisia, enkä osannut päättää minkä ottaisin. Niinpä otin kaikki ja lahjoitin kaksi niistä kavereilleni ( keskimmäinen on nyt Airi-sanin ja sininen tinjam-:in omaisuutta). Seuraavaksi minun pitää miettiä mitä lahjoitan muille kamuilleni. En halua suosia ketään ja olla tyhmä suosiakaveri :P


Tällaiset tarttuiavt Accesorizesta mukaani neljällä eurolla. Toistaiseksi käyttöä on tullut ainoastaan vasemmanpuoleiselle pehmikselle, mutta eiköhän asia korjaannu myöhemmin. Tai ainahan voin lahjoittaa niitä kamuilleni~

Näiden lisäksi mukaan tarttuivat muun muassa Gothic&Lolita Bible ( vuodelta 2008 lol ), Pockyja, Hello Kitty-karkkeja, Koala no Maacheja, Accesorizen karkkitarroja, toinen Gina Tricotin t-paita ( siinä on kuva Liisa Ihmemaassa-kaniinista~ ), neule samasta liikkeestä, BJD-pinssi ( keräilen niitä ) ja jotain pientä...

Tauolla kävimme Café Esplanadissa vai mikä se nyt on. Tilasin mustikkapiirakkaa ja he antoivat minulle sekamarjapiirakkaa ( minulle kävi niin myös Huovisen leipomolla ja minua harmittaa vieläkin AIVAN HIRVEÄSTI koska VIHAAN SEKAMARJAPIIRAKKAA YLI KAIKEN!! ). Olen nyt äärimmäisen katkeroitunut kyseistä kahvilaa kohtaan.

4 kommenttia:

 1. Voi ei. Ei ole kivaa kun piirakassa on väärää täytettä. Mutta ASFG sanon nyt tässä mutta varmaan oot huomannu jossain tai jotain mutta GINATRICOT ON NYT myös Oulussa! Avajaiset oli tänään mutta ASFG! Yhyy kaikki saa jotian uutta ja mää värjöttelen kaikella Wanhalla ja Ihanalla. : DDDDD

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ostoksia!^^ Söpöjä noi tarrat:3 ~Anni

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista <3
  Kävin Ginassa avajaispäivänä. Tulipahan ainakin uusi kauppa, josta metsästää koruja, kesävaatteita ja sukkahousuja, mutta valitettavasti se tulee olemaan myös massateinien linnoittautumispaikka.

  VastaaPoista