maanantai 19. huhtikuuta 2010

Liisa Ihmemaassa-jääshown jälkifiilistelyä

Ihana perinteinen keväinen luistelunäytöksemme sitten tuli ja meni. Hallilta lähtiessä oli hyvin haikea olo, vaikka tauko kauden ja peruskuntokauden välillä onkin vain kaksi viikkoa. Asiaan vaikutti myös se, että kyseessä oli Susanna Pöykiön jäähyväisnäytös. Hän on kuitenkin ollut idolini koko luistelijanurani aikana. Ensimmäisessä näytöksessäni ( jossa esitin Teletappia by the way ) hän oli prinsessa. Katsoessani hänen luisteluaan ihaillen, päätin, että jonain päivänä minustakin tulee prinsessa. Sitä miettiessäni maskeerauksiani pilasi muutama kyynelkin. Haikeus haihtui kuitenkin hyvässä seurassa ravintola Pannussa, jonne kokoonnuimme ryhmämme kanssa raskaan sunnuntaipäivän päätteeksi. Tilasin mielessäni pääruokani lastenlistalta, mutta jälkiruoaksi otin sivistyneesti suklaakakkua- ihan aikuisten listalta.

Joka vuonna näytös aiheuttaa samanlaista päänvaivaa. Ovatko kaikki koreografiat ajallaan valmiina ( yksinluistelijat suunnittelevat useimmiten soolonsa aivan itse täälläpäin ), milloin hiuspinnit tarttuvat puseroon, milloin unohtaa pukea luistimenpäälliset ja milloin huulipuna on tarttunut hampaisiin. Kaikesta on kuitenkin aina selvitty ja niin selvittiin nytkin- kaiken lisäksi kunnialla! Lippuja oli tämän vuoden näytöksiin myyty enemmän kuin koskaan aiemmin. Yleisönäytökseen oli lippuja ostettu pelkästään ennakkoon jopa 4000 kappaletta!

Tänä vuonna kerroimme tarinan Liisan seikkailusta ihmemaassa, kummallisessa unimaailmassa. Näytöksessämme oli oikeastaan yhteensä kaksi Liisaa, pieni Liisa ja iso Liisa. Itse esitin isoa Liisaa, ja juodessani taikajuomaa, pienempi Liisa tuli tilalleni jäälle.

Tämän vuoden näytös oli omalta osaltani poikkeuksellinen monella tapaa. Ensinnäkin sain enemmän kukkia kuin koskaan ennen- kaikkien lähettäjistä minulla ei olekaan vielä edes tietoa. Toisekseen olin saanut houkuteltua mukaan muutamia ihania kavereitani, muun muassa kaksi luokkakaveriani, sekä lolikaverini Airi-sanin, Cinnamonhuskyn, tinjam-:in, Nallen, Mankan ja Alisan. Kolmanneksi olin sairas. Vilustutin todennäköisesti itseni keskiviikkona kenraalissa ja kärsin sitkeästä nuhasta ja yskästä vieläkin ( kuudes päivä tulee umpeen tänä iltana ). Onneksi se ei kuitenkaan tainnut erityisemmin vaikuttaa suorituksiini.

Keskiviikon kenraaliharjoituksen jälkeen vuorossa oli perjantaina koululais- ja päiväkotinäytös. Sunnuntaina puolestaan oli kaksi näytöstä, tilausnäytös Nordean asiakkaille, sekä yleisönäytös. Yhteensä me luistelijat vietimme hallilla aikaa suunnilleen yhdeksästä kuuteen eli kohtalaisen pitkä päivä oli kyseessä. Väliajoilla ehdin tosin moikkaamaan kavereitani ja satuin näkemään myös Animeseminaarissa näkemäni ihanan Liisa Ihmemaassa-cosplayporukan~

Mutta lopuksi virkistänkin teitä kuvamateriaalilla.

Minä Liisana. Kameran takana oli tällä kertaa äitini ja tämä sattui about kymmenestä yksityiskuvastani olemaan ainut, joka ei ollut tärähtänyt :""D Äitini on varmasti taitavampi ompelija kuin valokuvaaja, pukuni on nimittäin hänen käsialaansa.

Minä ja Herttakuningas, joka sattuu olemaan oikein hyvä ystäväni :3


Pepsodent-tekohymyilyä ihanan irvokkaan Irviksen kanssa. Plus tärähtänyt käsi.


Ajattelin tunkea joukkoon vielä pärstäkuvan. Ja esitellä hienoja maskeerauksiani, Tittelitomin serkun käsialaa.


Kiitokset vielä teille, kun tulitte katsomaan näytöstämme! :3

En oikein uskaltanut julkaista ryhmäkuvaa soololuistelijoista, joukossa on kuitenkin myös nuorempia luistelijoita, enkä tiennyt, että antaisivatko he julkaista kuvaansa : )

5 kommenttia:

 1. niin olittekin, vaikka olethan sen jo blogistani lukenutkin.. <3

  VastaaPoista
 2. Kuinka kauan olet harrastanut luistelua? Minkälaisia hyppyjä osaat? :D

  - iiva/Melissa Terripölössä

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia paljon <3

  Olen harrastanut taitoluistelua pian 11 vuotta. Osaan kaikki kaksoishypyt axelia lukuunottamatta, muutamia yhdistelmiä ja harjoittelen kolmoishyppyjä. :3

  VastaaPoista
 4. IHANA! JA NÄYTÄT TOSI KAUNIILTA KUTEN AINA :) OIKEESTI HARMI KU MISSASIN TON!

  VastaaPoista