sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Arkityyliä, mukeja ja muuta satunnaista

Kilpailukauteni luistelussa on suoritettu ja vielä ihan hyvinkin. Nyt keskittymiseni on suunnattu tulevaan kevätnäytökseemme ja kouluhommiin. Kisakautemme päättyy virallisesti kevätnäytökseen, joten sen jälkeen on varmaankin sitten enemmän aikaa nähdä kavereita ja vaikka loleillakin hieman enemmän! :)

Mutta nyt sitten otsikon aiheisiin:

Perustalvivaatetusta ja tuima tuijotus.
Huivi: Burberry
Kengät: Ugg
Pipo: Pia Rossini
Farkut: Mango
Laukku: Zara
Takki: H&M


Kirjoitin Winter Sleepiin näistä hieman perusteellisemmin. Olemme siis keräilleet vähemmän-ahkerasti muumimukeja vuodesta 2008 asti. Ensimmäinen mukimme on tosin jo vuodelta 2005, nimittäin Tiuhti ja Viuhti. Odotan vain innolla, että uusi kesämuki ilmestyy!

Tulikin muuten mieleen, että olen hieman värjännyt hiuksiani. Pohjaväriä tummennettiin, ja siihen laitettiin vaaleita raitoja. Minusta tosin tuntuu, että kaikki väri olisi jo kadonnut. Se voi tosin olla tottumiskysymyskin, väri näkyy kyllä päälaelta ihan hyvin.

Olen myös tehnyt tänään lisää leivoskoruja ja pursottanut silikonia. Alakertamme haisee aivan etikalle. Kuvamateriaalia valmiista koruista onkin sitten tulossa. ;)

7 kommenttia:

 1. Mukit mainittu! Meikäläisenkin kokoelma sai vahvistusta tuossa eilen (tosin ei kuitenkaan ole kyse muumeista vaan ihan vaan teekupeista), ja keräilijätoverin tunnelmiin on helppo samaistua. Olkoon kesämuki kokoelman arvoinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon kommentista, ryntään heti lähimpään kauppaan, kun se kauan odotettu( ja viivästytetty ) kesämuki vihdoin ilmestyy ;D

  VastaaPoista
 3. Sun arkityyli on tosi nätti ^^
  Tykkään<3
  ~Anni

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä söpö arkenakin<3. En malta odottaa niitä leivoskoru kuvia: )!

  VastaaPoista
 5. hehee meilläkin hylly täynnä noita mukeja, on vaan niin ihania. ja totta nättinä sitä mennään siellä arkenakin :) ja hei ootko maininnu mikä se teidän esitys tänävuonna on vai oonko jo vaan unohtanu? :D

  VastaaPoista
 6. Ihania noi muumi mukit ! <3

  http://itisnotallaboutme-lilja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Miiikä toi ihana muki Nipsun vieressä on? En ole aikaisemmin nähnytkään sitä! Enkä edes muista tuon hahmon nimeä millä etsiä O.o

  VastaaPoista