perjantai 8. huhtikuuta 2011

Jääsatu Pähkinänsärkijä

Ajattelin mainostaa luistelunäytöstämme nyt bloginikin puolella! Kuten aikaisemmin paljastinkin, näytöksemme tänä vuonna on Pähkinänsärkijä. Itse luistelen kyseisessä näytöksessä Pähkinänsärkijäprinssin roolissa. Yleisönäytös on sunnuntaina 17.4. Oulun Energia Areenalla eli Raksilan jäähallissa kello 15:00. Aikuisten lippu maksaa 10€ ja lasten/opiskelijoiden/eläkeläisten liput 7€. Kalevan etukortilla aikuisten lipun saa seitsemällä eurolla ja lasten viidellä. Lippuja voi ostaa ennen näytöstä jäähallin ovelta, mutta myös ennakkoon Oulun Stockmannilta.
Voisin myös esitellä hieman esityksen juonta. Teksti Oulun luistelukerhon sivuilta.

"Mukailtu E.T.A.Hoffmanin ja A.Dumasin tarinoista


Tarina alkaa, kun Silberhausin perhe viettää jouluaattoa. Perheen tytär Maria saa kummisedältään, herra Drosselmeierilta, joululahjaksi puisen pähkinänsärkijänuken. Hänen veljensä Fritz rikkoo sen hampaat heti aattoiltana.

Maria hoivaa Pähkinänsärkijä-nukkeansa ja asettaa sen nukkekaappiin nukkumaan. Samana iltana hän joutuu puolustamaan Pähkinänsärkijää ilkeän Hiirikuningattaren armeijan hyökkäykseltä.

Pähkinänsärkijänukke onkin oikeasti prinssi, jonka Hiirikuningatar on joskus noitunut puunukeksi. Puolustamalla ja hoitamalla Pähkinänsärkijää Maria rikkoo hiirikuningattaren taian ja prinssi saa taas takaisin oman hahmonsa. Prinssin mukana Maria pääsee tutustumaan Makeisten valtakunnan ihmeelliseen maailmaan…"

Lisää tietoa näytöksestä löytyy Oulun luistelukerhon sivuilta. Tervetuloa vain katsomaan! ;D

Picture ( kinda ) unrelated...

1 kommentti: