sunnuntai 30. joulukuuta 2012

JOENSUU


Joensuu oli hieman harmaa ja kaiken lisäksi sushirajan rakana, ei saatu siis sushia, tyydyttiin Rossoon. Sää oli hieman ikävä, kovin kylmä ja lunta satoi, mutta tulipahan ainakin katsottua ennätysmäärä leffoja. Ei nyt ihan, mutta nämä tuli ainakin nähtyä:

▲Harry Potter ja feeniksin kilta
▲Red Riding Hood
▲Pappi Lukkari Talonpoika Vakooja
▲Girl With the Dragon Tattoo
▲Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2
▲Vettä elefanteille
▲The Greatest Game Ever Played
▲Scott Pilgrim vastaan maailma

Vettä elefanteille oli huomattavasti parempi kuin odotin, voin suositella. Lisäksi pidin Scott Pilgrimistä aivan mielettömästi. Potterit on aina yhtä ihania ja silmät valuivat vettä kuin vanha kraana konsanaan.

2 kommenttia:

 1. Joensuussa mielestäni ei ole hyviä ruokapaikkoja ollenkaan, joka mielestäni johtuu siitä, ettei täkäläiset niitä osaa tarpeeksi arvostaa. Perus kiinalainen on heidän mielestään eksoottista ja kallista. No, onneksi muutin tampereelle, täällä saa jotenkin hyvää kiinalaista ja sitä sushia (ja pihviravintoloista puhumattakaan!). Ainoastaan Paheen ja mokkamaan olisin voinut tuoda mukanani tampereelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma joku ihan hyvä kiinalainen ravintola siellä ois ollukin, mutta en liiemmin kiinalaisesta ruuasta tykkää niin se Rosso oli ihan hyvä vaihtoehto :D

   Tampereella on oikeasti hyviä ravintoloita! Harmi vaan, että pääsen käymään siellä niin harvoin.

   Poista