lauantai 29. joulukuuta 2012

Lahjuksia

Heissan vaan kaikille ja hyvää joulua! Joulufiilistelyni ja -postaukseni tulevat tällä kertaa hieman myöhässä, sillä lähdimme perheen kanssa heti joulun jälkeen Joensuuhun muutamaksi päiväksi. Tässä kuitenkin pari ihanaa juttua, jotka sain tänä jouluna lahjaksi.


Mitenkäs teillä on joulut menneet? Itselläni oikein mukavasti. Vietin paljon aikaa serkkujen kanssa, söin paljon kinkkua ja joulusinappia, Raffaello-suklaata ja narskuleipiä (älkää kysykö mitä, tai no, kysykää vaan!) ja luin 330-sivuisen kirjan alle 4 päivässä, mikä on minun tapauksessani varmaan joku ennätys.

6 kommenttia:

 1. Oi, oon kyllä vähän kateellinen tuosta Ted Bakerin lompakosta! Oon itekkin haaveillu samanlaisesta eri värissä :D Ihania lahjoja oot kyllä saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! TB:n lompakot on kyllä ihania :)

   Poista
 2. En ole pitänyt Guessin vaatteita mitenkään tyylikkäinä, mutta tuo paita tekee kyllä poikkeuksen! Piti jäädä oikein katsomaan hetkeksi, vaikkei yhtään omanlainen olekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, koska en minäkään! Tai siis, monet t-paidat, laukut lompakot tms. hyviä poikkeuksia lukuunottamatta eivät ole yhtään makuuni, ainakaan näistä uudemmista malleista, ja vaatepuolellakin on välillä vähän turhaa sälää, mutta kuitenkin joskus löytyy kaikkea aivan ihanaa ja odottamatonta. :)

   Poista
 3. Kivat lahjat sulla :)
  Itselläni on TB:ltä kesäisen persikanvärinen clutch sekä pienempi lompsa ja tuota bambityynyäkin olen sivusilmällä kaupassa katsellut. Joulu meni nopeasti ja kolme sukupolvea kärsi viikon sisällä noroviruksen. Ei niin kivaa. Enkä saanut edes lahjoja (mutta mä olenkin jo niin iso, enkä usko joulupukkiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Norovirukset ja kaikki muutkin sairastelut on ihan kamalia, puhumattakaan siitä, että ne sattuisivat lomille.

   Itse taas olen vielä erittäin lapsenmielinen ja uskon (ainakin leikillä) joulupukkiin. Toisaalta uskoa vahvisti merkittävästi Viisi legendaa-elokuva!

   Poista