perjantai 9. elokuuta 2013

Taitoluistelu on hullujen hommaa

Niin ajattelin ainakin tänä aamuna, kun käytin uusia, kankeita luistimiani ensimmäistä kertaa. Olen aika varma, että uusissa luistimissa asuu pahoja henkiä tai jotain muuta viheliäistä, joka laittaa asiat päin metsää. Uusien kenkien sisäänajo on varmasti kaikilla ihan yhtä vaikeaa, mutta tällä kertaa aloitus tuntui tavallista vaikeammalta. Oikeasti se luistelu oli sen tuntuista, että minulla olisi ollut sama olla vaikka hokkarit jalassa. Tämän vaiheen yli pitäisi vain malttaa olla kärsivällinen, vaikka tuntuuhan se kamalalta, ettei osaa enää kymmenenvuotiaanakaan opittuja juttuja. Mutta kun pitää pään kylmänä ja uusii rakkolaastarivarastot riittävän usein, niin eiköhän tästä yli päästä. Onneksi sama rumba täytyy käydä läpi vain kerran kahdessa vuodessa!

Mutta jos jotain positiivista keksisi vielä, niin ovathan nuo uudet Riedellit aika sievät, kun ovat vielä täysin puhtaat ja kolhuttomat :)

8 kommenttia:

 1. Musta noi ihanat karvaset suojat on parhaat! :D <3 Paljon muuten ihan kunnon kaunoluistimista saa maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö muuten oo hienot? Nekin on uudet :D

   Ihan tarkkoja lukuja en edes kehtaa antaa, mutta kyllä tommoisista saa useamman satasen pulittaa. Vielä enemmän, mikäli ostaa vielä terät, mutta itse menen ainakin vielä tämän kauden vanhoilla terillä.

   Poista
  2. En tiiä käytkö kuikkii näitä vanhoja kommentteja, mut musta on loputtoman hupaisaa,että meillä on nää meidän käyttäjäkuvat samasta photoshootista just nää samaa seinää vasten otetut kasvokuvat :D

   Poista
  3. Kyl mä käyn ainakin näistä vähän tuoreemmista, ja huomasin vasta nyt oikeastaan saman asian :D ja on hupaisaa

   Poista
 2. Mulla on myös suht uudet luistimet ja aivan sama tunne kun sullakin... täyttä tuskaa aina kun laittaa luistimen jalkaan! mutta onhan ne uudet luistimet niin kauniit ettei raaski jalasta pois ottaa :) taitaa olla itseasiassa aivan samat luistimet jos noi on riedell 875 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama malli on :)
   Jotenkin vielä tuntuu, että toinen jää uusilla oli vielä kamalampi. Myönnettäköön, ettei onnistunut itkun pidätyskään siinä vaiheessa kun otin niitä pois jalasta, sen verran ikävää jälkeä saivat aikaiseksi...

   Poista
 3. Uu onpa söpöt luistimet! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? <3 Mutta muistetaan, että siellä asuu yhä niitä pahoja henkiä

   Poista