keskiviikko 7. elokuuta 2013

MUSE Olympiastadionilla 27.7.
Kuvasaldoni keikalta. Paikkani oli katsomossa melko ylhäällä ja pelkäsin, että tulikohan ottamistani kuvista yhtään mitään. Jälkikäteen tarkasteltuna olen kohtalaisen tyytyväinen tulokseen, ottaen huomioon sen, kuinka kaukana lavasta olin. Postauksen asettelu muuten on nyt mitä on, Blogger-rakas kieltäytyi jälleen kerran tekemästä yhteistyötä. 
 

Mutta show itsessään oli uskomaton. Minusta on tärkeää, että esiintyjillä on keikoilla muutakin tarjottavaa kuin heidän musiikkinsa, sillä hyvällä fiiliksellä ja silmänruoalla on myös yllättävän suuri merkitys. Muse onnistui täydellisesti näiden suhteen. Löytyi liekinheittimiä, lentäviä hehkulamppuja, akrobaatteja, näyttelijöitä, valaistuja ufopallukoita, robotteja ja vaikka mitä, ja Animals-kappaleen aikana yleisön joukkoon lennätettiin huikea määrä kahdenkymmenen Muson seteleitä. Show tuki täydellisesti myös musiikin teemaa, tai kuten Helsingin sanomat kirjoittivat "rockilla rahan valtaa vastaan".

Olin uskomattoman innoissani siitä, että Muse esitti Feeling Good-kappaleen, sillä se on aina ollut yksi suosikkikappaleistani. Muita mieleenpainuvimpia kappaleita olivat muun muassa Knights of Cydonia Huuliharppukostaja-sävelmän saattelemana, Plug in Baby, Uprising, Starlight ja Time Is Running Out.

4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat erityisesti Domista ja trapetsitaiteilijasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuossa Domin kuvassa tuli nuo höyrysuihkut ihan osuvaan kohtaan :D muita kuvia (onnistuneita ainakaan) minulla ei hänestä ollutkaan.

   Poista
  2. Lisää fanityttöilymahdollisuuksia, kun Hurts tulee marraskuussa Helsinkiin keikalle..

   Poista
  3. Niin, pitääpä kattoa, josko sinne pääsisi :/

   Poista