maanantai 23. syyskuuta 2013

Marc Jacobs is always a good idea

Tässä eräänä päivänä kävin Stockmannilla, ja mukaani lähtivät kenties maailman hienoimmat kokispullot, jotka ostin oikeastaan nimenomaan tuon designin vuoksi ja siksi, että rakastan Marc Jacobsia. Kenties kehittelen noista joskus jonkinlaiset upeat sisustuselementit. 
Katsoin tänään ensimmäisen kerran tämän kauden Idolsia, osittain sen vuoksi, että siinä satuttiin olemaan Oulussa. Yllättävän paljon tuli kyllä bongattua tuttuja naamoja tuosta jaksosta, lähinnä tukijoukoista, mutta ehkä ensi viikolla koelaulajistakin. Joskus löimme kaverini kanssa vetoa jostakin ja päätimme, että vedon häviäjä menee Idolsiin. Onneksi kohdallemme osui sellainen onnekas sattuma, että kumpikaan ei voittanut kyseistä vetoa. Selvisimme sitten siitä nöyryytyksestä. Olisin kuitenkin varmaan päätynyt laulamaan Selvää päivää rypälepuvussa tai jotain vastaavaa.

Ketkä ovat muuten alkaneet katsomaan maikkarilta uutta brittisarjaa, Broadchurchia? Itse rakastan brittisarjoja (ja leffojakin) sen verran, etten voinut jättää tutustumatta tuohon kyseiseen sarjaan. Odotukseni olivat korkealla, mutta ainakin ensimmäinen jakso vastasi niihin. Mitään aivan kevyttä katsottavaa Broadchurch ei kyllä ole, onhan teema lähtökohtaisestikin aika synkeä, mutta innolla odottelen huomista jaksoa.

6 kommenttia:

 1. Aaah, olen itsekin ihastellut noita ja yrittänyt muistaa napata ne mukaan kun Stokkaalle pääsen käymään! Niin söpöt, haha :D IHanaa blogia muuten kirjoittelet, päädyin tänne blogilistalta :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, olenkin muuten jo lueskellut Silver Liningsia jo jonkin aikaa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks oo <3 harvemmin tulee tosin ostettua tuon kokoisia kokispulloja 2 euroa kappale :DD

   Poista
 3. Broadchurch! Just itsekin hehkutin sarjaa omassa postauksessa viime viikolla, sarja vaan paranee loppua kohti ja viimeinen jakso oli ihan huikea.. David Tennantin ohella tykkään tosi paljon Milleriä esittävästä Olivia Colmanista, joka yleensä olen nähnyt koomisemmissa roolisuorituksissa. Tennantia olisi boksilla vielä Poliitikon aviomiehessä kolmen jakson verran, säästän ne sadepäivän varalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, Tennantin aksentti Broadchurchissa... Ei mulla muuta :DD

   Poista