torstai 12. syyskuuta 2013

Be a fruit loop in a world full of Cheerios

Lasit: Ray-Ban, Toppi: Gina Tricot, Neule ja takki: Mango, Housut: Cubus, Laukku: Asos, Kaulakoru: Pieces(?)
 
Oulussa asuvat varmaan ovat huomanneetkin tämän, mutta tällä hetkellä tuntuu olevan melkein mahdotonta päästä minnekään joutumatta ohittamaan jonkinlaista remonttia tai rakennustyömaata. Ne muutamat keskustan rakennukset suoraan sanoen kyllä sietivätkin mennä maan tasalle, odotan innolla, että mitä noille muille betonimöhkäleille keksitään, puhumattakaan sitten siitä milloin se kallioparkki saadaan valmiiksi. Oikeasti, tunnen oloni jatkuvasti levottomaksi joutuessani ohittamaan ne veikeän väriset suoja-aidat, sillä on jo pariin kertaan tullut todistettua, että eivät ne mitään suojaa. Joku pyöräilijä oli kuulemma tässä taannoin ajanut juuri keskustassa työmaamonttuun, räjäytystöissä on hajonnut ikkunoita ja kaverinikin on melkein saanut kivenjärkäleestä. Että sellaista.

Kirjoitukset ovat sitten ensi viikolla. Olen lukenut kumpaakin kieltä melko ahkerasti, mutta siitä huolimatta minulle ei ole missään vaiheessa tullut sellaista oloa, että nyt varmaan osaan jo tarpeeksi hyvin. Melkein huvittaa kun ajattelin vielä joskus vuosi sitten tekeväni kirjoitusten eteen hirveästi töitä, jotta saisin kaikista varmasti hyvät arvosanat. Todellisuushan on, että ne hyvät arvosanat voi saada vähemmälläkin nipottamisella, menee vain ja tekee sen kokeen, eikä tarvitse tehdä yhtään sen enempää kuin mitä osaa (ja samaa mantraa hoen lähes aina ennen luistelukisojakin). Ruotsin kuuntelut sentään menivät paremmin kuin osasin odottaa, englantiin sen sijaan en ole täysin tyytyväinen. Se on jännä, sillä missään vaiheessa huomioni ei herpaantunut, missään vaiheessa ei ollut sanoja, joita en olisi ymmärtänyt, mutta kun ne kysymykset ovat niin kieroja! Kuka samaistuu? :(

15 kommenttia:

 1. Hahah voi elämä mulla räjähtää pää nuitte työmaitten kans!!!! Mutta joo mainpointti oli että oon kattonu monesti että sulla on nyt tosi hyvän väriset hiukset! Soppii :) T. Elina

  VastaaPoista
 2. Englannin kuuntelussahan ei ole mitään järkeä. Ihmisten kielellinen ymmärrys on suurimmalla osalla jo niin hyvä että ainut tapa erottaa "jyvät akanoista" on tehdä kokeesta hiusten halkomista. Moni natiivikaan ei saa pitkän englannin kuuntelua täysin oikein. Sitten YTL:ällä on näitä omia höpötyksiään niin kuin krokotiili bussissa jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin oli avokysymys siitä, miten mehiläiset tappavat ampiaisia ja vastaus oli, että kerääntymällä joukolla ampiaisen ympärille väristen niin voimakkaasti, että amppari kuumentuu kuoliaaksi :DDDDD Niin eikä lippuja saanut kiinnittää lyhtypylväisiin, koska ne voivat joko tippua ihmisten päälle tai sitten lyhtypylväät voivat kaatua...?

   Poista
 3. Yo pyörii täälläkin suunnassa päässä koko ajan... Vaikka onneksi kirjoitan vain ET:n nyt syksyllä:D

  Tosi nätit kuvat ja ihana asu sulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on onneksi vain nuo kaksi ainetta, jotka loppujen lopuksi vaativat suhteellisen vähän lukemista esim. juuri reaaleihin verrattuna.

   Ja kiitoksia! :)

   Poista
 4. monta pistettä sait ruotsin monivalinnoista? itselläni jäi 22/25, aivan älyttömän typeriä virheitä kun ei sen enempää kuultua kerennyt miettimään kun ekan sopivan kuulosen kerkesi vain lätkästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain saman verran oikein monivalinnoista :)

   Poista
  2. jännityksellä vain perjantaita odottaen sitten! tsemppiä sullekkin:)

   Poista
 5. Mä olen kuullut yo-kuuntelusta, jossa mies meni naimisiin television kanssa. Niin ja tein joskus kuuntelun, missä lehmät söi suklaata :DDD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin ja ne kysymykset on aina kieroja :(((

   Poista
  3. Niin ja semmoistakin on ollut, että perunanviljelijät vaativat "sohvaperuna"-nimityksen poistamista sanakirjasta :DD

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Noi retrolasit oli meidän perheessä murheellisen aliarvostetut, minä taas tykkään noista kovasti :D

   Poista