sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ring a Ring o' Roses

Tänä viikonloppuna sattui ensimmäinen ja ihanin kohtaaminen blogini lukijan kanssa. Tämä tapahtuma sattui oikeastaan niinkin erikoisessa paikassa kuin Tivolin vessassa, jossa Eerika (vaiko Erika?)-niminen tyttö tunnisti minut ja halasi lämpimästi. Muutama vuosi sitten kun aloitin blogin pitämisen en olisi mitenkään voinut uskoa, että jotain tuollaista voisi tapahtua. Suuret kiitokset siis Eerikalle, you made my day!


Toppi: Guess, Kengät: Bianco Footwear, Neule: Mango, Korvakorut: H&M, Laukku: Asos, Housut: Cubus

Niin ja oletteko vielä kuulleet siitä, kuinka Oulun kaupunki täyttyi ruusuista? :)

14 kommenttia:

 1. Hei voitko tehdä joskus videopostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee!! Olis todella kiva :)))))))

   Poista
  2. Pakkohan sitä sitten on, vaikka ahdistaakin xDD
   Teen sen kunhan keksin jonkin hyvän aiheen

   Poista
  3. Tee vaikka kysymyspostaus :) se on helppo aihe :)

   Poista
 2. Ihana ruusumeri! En ole kuullut tarinaa, haluaisin kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista: http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288592892004.html :)

   Poista
 3. Olipa hyvä, että sain kuulla tuosta leffasta suoraa mielipidettä. Tietää, lähteekö tuota katsomaan ollenkaan vai jättääkö suosiolla pois :) Btw, kun ollaan törmäilty Oulussa ja käyty samaa koulua, niin hauska huomata, kuinka mukava persoona oikeasti olet (Olen stalkkeri, muah). Harmi, ettei tutustuttu koskaan sen koomin. Sulla on mahtava blogi! Pidä siitä kiinni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen pikemminkin esimerkiksi Kick-Ass 2:sta tai Pacific Rimiä ;D

   Oli muuten tosi mukava kuulla toi (stalkkerointi on ihan jees). Juuri tällaisista kivoista kommenteista saakin sitä intoa jatkaa bloggaamista, mitä todellakin tulen tekemään, tosin hieman muiden harrastusten ja koulun ehdoilla :)

   Poista
 4. Jaa, minä pidin Luukaupungista kovasti. :D Clary on mielestäni kirjoissa aivan hirveän ärsyttävä, samoin Jace, mutta elokuvassa siedin heitä. Toisaalta, luen sarjaa ehkä vähän vääristä syistä ja lempihahmojani ovat ehdottomasti Simon ja Magnus ja Isabelle on noussut suosikkien joukkoon myöhempien kirjojen joukossa. Totta kyllä se, että Valentine oli vähän... outo... ja Magnusta säälittävän vähän. Magnusta kyllä oli ensimmäisessä kirjassa muutenkin aika vähän, vasta myöhemmin hän alkaa vedellä naruista ja vaikuttaa asioihin enemmän. Ja Alec! Miksi hänestä oli tehty niin asshole? Hänhän on aivan ihana lutunen kirjoissa :D

  Yleisesti ottaen olin siis hyvin tyytyväinen leffaan, en edes kauheita juoniaukkoja huomannut. (Tosin en edelleenkään ole ihan varma mikä on sarjan pääjuoni, se tuntuu koostuvan hirveästä määrästä toimintaa ja ihmissuhdedraamaa :D)

  Demonien toteutus oli aika hienoa, ne olivat oikeasti ällöjä, mitä niiltä odotinkin. Ja Clary oli ajoittain jopa likainen ja hikinen ja meikit vähän levinneet, sitä ei ihan joka naissankarille elokuvauniversumissa tapahtu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan Calry toki kirjoissa ärsyttävä, mutta leffassa hän oli minusta jotenkin vielä vähän ärsyttävämpi. Ja eihän kirjoissa nyt ihan mitään erityisen selkeää juonta olekaan, mutta yksittäiset tapahtumat kuitenkin yhdistyvät toisiinsa edes jollaisella logiikalla. Mutta sellainen hyvä pointti toki, että Simonhan oli leffassakin ihan hyvä tyyppi! :)

   Poista
 5. Ericahan minä :D ja ole hyvä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ericaa!! Meni siis siltikin väärin xDD

   Poista
 6. joo, joillakuilla leffantekijöillä tuntuu olevan ilmiömäinen taito romuttaa haaveet loistavan kirjasarjan pohjalta tehdyn leffan osalta. Jos miettii nyt vaikka tota Twilightiä, kirjat on 1000 kertaa parempia kun leffat, valitettavasti leffojen takia en onnistu lukemaan kirjoja enää ilman oksennusrefleksiä kun ajatuksiin kumminkin syöksyy kristen stewart D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, mietinkin just, etten varmaan enää kehtaa kertoa tykkääväni Mortal Instrumentsista :DD

   Poista