torstai 14. marraskuuta 2013

Throwback Thursday


Hyvää Thorinpäivää vaan kaikille! Blogin puolella elämä on taas ollut vähäsen hiljaista. Olen taas ollut flunssassa yli viikon. Juuri kun sunnuntaina luulin tervehtyneeni ja pääsin vielä maanantaina ja tiistaina käymään harjoituksissa, tulin sitten uudelleen sairaaksi. Sairastelu on lannistavaa, ja harkoista pois jääminen on minulle jotenkin aina hyvin raskasta, varsinkin kun intoa uusien asioiden oppimiselle ja vanhojen juttujen kehittämiselle olisi vaikka kuinka.
 
Päivääni piristivät kuitenkin valokuvat, jotka löysin kännykkäni noin 1400 valokuvan ja screencapin joukosta. Minun todellakin pitäisi siirtää kuvia kännykästäni useammin. En yleensäkään ole kovin ahkera kännykän kameran käyttäjä, joten nuo satunnaiset kuvat pääsevät helposti unohtumaan. Tällä kertaa unholasta palautui muun muassa leirikuvia Luulajasta, loma- ja ruokakuvia Kreetalta (voi että kaipaan tuota paikkaa, noita tuoreita herkkuvihanneksia, parhaita appelsiineja, jälkiruokabuffetia ja tähän aikaan vuodesta ennen kaikkea sitä lämpöä), taidetta Helsinkiläisittäin, iloisia kuorolaisia ennen esitystä Rotuaarilla sekä kaunein kahvi, jonka olen tähän mennessä juonut. 
 
Sairastelun lisäksi koulustressi meinaa vähäsen haitata vapaa-ajankäyttöäni. Nytkin pitäisi tehdä äidinkielen kursseille kaksi suullista esitystä, kirjoittaa koulun lehteen, valmistautua koeviikkoon ja niin edelleen. Lisäksi minut on ilmoitettu jonkinlaiseen talouskilpailuun, johon pitäisi suunnata energiaa hitusen enemmän kuin tähän asti, sillä taidan muutenkin olla ryhmämme heikoin lenkki... Äidinkielentehtävissä auttaa toki hieman se, että aiheet ovat jokseenkin kiinnostavia ja pääsen hyödyntämään niissä populaarikulttuuri-innostustani.
 
Populaarikulttuuri-innostuksesta puheen ollen: arvatkaa kenellä on liput Nälkäpeli: Vihan liekit-leffan ensi-iltaan? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti