tiistai 31. joulukuuta 2013

2013 [kakstuhattakolometoista]

Hieno vuosi, hienoja kokemuksia, hienoja muistoja.


Viimeinen näistä nyt ei ollut mitenkään hohdokas, hauska tai erityinen kokemus, mutta päätin kuitenkin nuo kirjoituksen vielä mainita, meniväthän ne lopulta kovan työn tuloksena hyvinkin. Eli kirjoitin kaksi L:ää, englannista ja ruotsista.
 
Vuonna 2013 luetut kirjat:
Emily Brontë: Humiseva harju
F. Scott Fitzgerald: Kultahattu
Kazuo Ishiguro: Ole luonani aina
Henrik Ibsen: Nukkekoti
Cassandra Clare: Clockwork Prince
Paulo Coelho: Alkemisti
Ian Fleming: Casino Royale
Sofi Oksanen: Kun kyyhkyset katosivat
Riikka Pulkkinen: Totta
Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja
John Green: Tähtiin kirjoitettu virhe
 
Suosikkileffani tältä vuodelta:
Django Unchained
Hobitti: Smaugin autioittama maa
Star Trek: Into Darkness
Thor: The Dark World
The Great Gatsby
Iron Man 3
Pacific Rim
Rush
 
Biisit, joihin rakastuin tänä vuonna:
 
 

8 kommenttia:

 1. missäpäin kreikkaa olit :-) oon menossa ens kesänä jonnekkin kreikkaan:D en tiedä siis vielä minne ja ottaisin mielellään suosituksia ja vinkkejä vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin Kreetalla Hanian lähellä sellaisessa lomakylässä kuin Platanias. Sanoisin, että lomakylien suhteen on melko lailla yksi ja sama minne päin menee, kunhan hotelli on mieluisa. Hotellin ja rantojen ulkopuolella on sitten vain huonokuntoisia ja likaisia teitä, huonoja kauppoja ja niin edelleen. Hanian keskustassakaan ei ollut hirveästi erityisen kiinnostavia kohteita, jos nyt ei oteta huomioon Venetsialaista satamaa, mutta Kreetallahan on muuten paljon historiallisia kohteita ja muuta, jos vain malttaa istua jonkin aikaa bussissa tai veneessä. Kaikkihan suosittelevat Santorinia, mutta itse en ole siellä käynyt :)

   Poista
 2. Ah, Hurtsin Help on kyllä jotakin niin kaunista... ♥ Se saa mut aina itkemään, mutta se on myös mulle sellainen kappale, joka pelastaa mut uudelleen ja uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka jonkinasteinen fani olenkin, oli Exile minulle tavallaan myös pettymys, mutta silläkin albumilla on noita joitakin kappaleita, joihin ei vain meinaa kyllästyä (listasta unohtui vielä Cupid :P). Help on juuri yksi noista kappaleista. Pidän ensinnäkin kappaleesta ja sen tarinasta, mutta myös sen taustasta, ja siitä, että taustalaulajina on joukko bändin faneja :)

   Poista
  2. Jep, ei Exile muhunkaan tehnyt samanlaista vaikutusta kuin Happines, vaikka ihan kelpo levy onkin. Parhaimpia biisejä tosiaan ovat, Help, Sandman ja Cupid, The Roadkin on ihan jees. :p

   Poista
  3. Mun ongelma Exilessä oli ehkä itse biisit, ei niinkään konsepti tai lyriikat. Tuntuu vähän kuin ne olisi vain kasattu kiireessä kasaan :/

   Poista
 3. Muse oli varmasti makee livenä!
  Voi wanhojen tanssit. Pääsisinpä vielä tanssimaan. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muse on parhaimmillaan ehkä juuri livenä. Viihdyttävää katsottavaa ja kuunneltavaa ilman turhia lätinöitä.
   Ja itsekin tanssisin wanhat koska vain uudestaan <3

   Poista