sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Friday the 13th

 

Ostin Joensuun BikBokista tuollaisen käsintehdyn topin, johon rakastuin oikeastaan heti, kun näin sen roikkumassa henkarissaan. Se on täynnä paljetti- ja helmikoristeluja, ja painaa tosiaan kuin synti. Siitä huolimatta se on tällä hetkellä yksi ehdottomista lempivaatteistani.
 
Vältyin myös Perjantai kolmannentoista kiroukselta, eikä mitään epäonnekasta sattunut tällä lukuunottamatta sitä, että kellertävä valotus vähäsen pakotti pilaamaan kuvanlaatua tämän postauksen kuvista (joskus taisin kertoa olevani perfektionisti).
 
Tämän näköisenä tosiaan istuin perjantaina iltaa Idan ja Tiian kanssa. Piipahdimme illan aikana myös 45:ssa, mutta jotenkin tuntuu, ettei kyseinen paikka tällä kertaa napannut. Olisin ehkä viihtynyt paremmin, jos live-esiintyjä olisi ollut sellainen, josta olisin oikeasti innostunut tai jos olisin tullut syömään ihan ruokaa. Sunnuntaijameistakin tykkäsin kesällä enemmän, kun esiintyjät tulivat yleisön joukosta, mutta koska meillä ei perjantaina ollut oikein minkäänlaista agendaa illallemme, jäi visiittimme ehkä turhanpäiväiseksi istuskeluksi. No, mozzarellatikut olivat kuitenkin ehkä parhaita ikinä.
 
Onko joku teistä muuten käynyt 45:n Fajitas Fridayssa? Suositteletteko?

12 kommenttia:

 1. Upeat hiukset!!! Ja sinä muutenki<3 :)

  VastaaPoista
 2. Miten saat pysymään hiuksesi noin nätisti? :o Olet kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan hiuksiin joka pesun jälkeen öljyä. Latvat pysyvät tällöin sileinä ja taipuisina. Ennen kiharrusta suihkitaan lämpösuojaa ja viimeistelyksi reippaasti hiuslakkaa. Sillä pitäisi pysyä.

   Ja kiitos! <3

   Poista
 3. ihana oloinen blogi ja oot niin kaunis!! noi hiukset on ihanat :)

  http://ilonajuliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Gracias?? :DD

   Espanja ei ole oikein hallussa, käytin Google Translatea!

   Poista
 5. Oot kyllä ihan käsittämättömän kaunis ;;u;; Ja hei, mistä saa motivaatioo kasvattaa tollaset hiukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ööh, en tiedä, kun olen aina ollut pitkätukkainen. Kärsivällisyys? Ajatus siitä, että pitkä tukka on ihan ok:n näköinen, vaikkei sitä jaksaisikaan laittaa mitenkään? Minun keinoni loppuivat tähän :D

   Poista