sunnuntai 22. joulukuuta 2013

From the dawn of time to the end of days I will have to run away


Tällaisia kuvia löytyi yllättäen tietokoneen syövereistä. Ovat siis peräisin Sallan ja minun yli vuosi sitten toteutetusta photoshootista. Kaipailen tavallaan tuota vanhaa hiusväriä, vaikka viihdynkin blondina jopa paremmin. Alkuperäisen shootin löydät tästä linkistä.

Olen muuten taas totaalisen rakastunut kappaleeseen. Mitenhän Spotifyn radio onnistuu aina löytämään minulle noita rakkauskappaleita? Tällä kertaa olin tosin kuullut kyseisen kappaleen jo aiemmin, mikä varmasti vaikutti ihastumiseen. Biisi on kuunneltavissa tuossa alapuolella, kuunnelkaa!

En tiedä, liittyykö tuo biisirakkauskin osin Assasin's Creediin, mutta siitä olen ainakin varma, että äkillinen innostukseni ja houkutukseni aloittaa seinäkiipeily, parkour tai jokin itsepuolustuslaji varmasti liittyy siihen. Sinänsä olen aina ollut kiinnostunut noista lajeista, ja haluaisin todellakin olla oikea ninja, mutta jotenkin pelkään, että olen liian arka tuollaisiin lajeihin. Kuulisin mielelläni, mikäli teillä on kokemusta kyseisistä lajeista tai muusta vastaavasta!


2 kommenttia:

  1. Aivan upea tuo eka kuva!! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on otettu yhdellä rakennustyömaalla (tai sen ulkopuolella) reilu vuosi sitten :)

      Poista