perjantai 7. maaliskuuta 2014

SHOPPING & WEEKEND IN JOENSUU

Viime viikonloppuna oli elämäni ensimmäinen kisareissu, jonka aikana ei tarvinnut huolehtia ruokailurytmeistä. Eikä tarvinnut jännittää yhtään. Eikä oikeastaan pahemmin luistellakaan. Lähdinkin reissuun lopulta lähinnä lomafiiliksellä, alkoihan hiihtolomakin näillä leveyksillä viime perjantaina. Ihan hyvä, että lähdin, sillä löysin Joensuusta täydellisen kevättakin ja maistoin myös Hyveen herkullista nuudeliwokkia.
 
Takki: Vero Moda

 Toppi: Bik Bok
Ostin ensimmäistä kertaa Aussien shampoota ja hoitoainetta. Kovin paljoa en ole tuota ehtinyt vielä käyttää, mutta ensivaikutelma oli ainakin erittäin positiivinen, ja lisäksi nämä tuoksuvat todella hyvältä! Eli ainakin toistaiseksi suosittelen.

Maanantaina kirjoitukset sitten jatkuvat (iik?). Näin jo painajaista, että olin saanut tekstitaidosta huomattavasti huonommat alustavat pisteet, ja että myöhästyin esseekokeesta. Painajaiset pyörivät aika vahvasti nyt kirjoitusten ympärillä. Matikan osaamisestanikin minulla on hieman ristiriitaiset fiilikset. Unohdan olennaisia asioita, kun olen stressaantunut, ja pelkäänkin, että unohdan itse yo-kokeessa sitten jotain täysin itsestään selvää tai teen turhia virheitä. Olen muutenkin varsin taipuvainen hysteriaan, joten fiilikset ovat aika jännät (tosin koneella istuminen ja bloggaaminen eivät auta tilannetta yhtään... Pitäisi varmaan vaihtaa pian kone kirjaan...). Mutta onneksi tätä tarvitsee jaksaa enää alle kaksi viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, määki oon kattellu tuota takkia stokkalla. Aivan ihana! Kirjotukset kyllä kieltämättä vähän stressaa.. koko ajan kolkuttaa takaraivossa, etten oo laskenu tarpeeksi. :$

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen paniikissa laskenut nyt eilen ja tänään ehkä neljä yo-koetta aikaisemmilta vuosilta ja tulin siihen tulokseen, että mun pitää laskea tavoitearvosanaa etten pety 8( suurin osa noista tehtävätyypeistä on kaiken lisäksi muistamisesta kiinni... Kyllähän ne saisi laskettua jos olisi joku käry että miten

      Poista