sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

PINK & PURPLE

Viime torstailla oli sattumalta erittäin vahva väriteema.
Tein tämän mustikkajäätelön muuten aivan itse. Loppujen lopuksi sen tekeminen oli melko yksinkertaista. Käytin muutaman purkin vaniljanmakuista Activia-rahkaa sekä pussillisen suomalaisia Pirkka-mustikoita. Jos kokeilette tehdä tätä itse, älkää tehkö samaa virhettä kuin minä: jäätelöä kannattaa käydä sekoittamassa 20-30 minuutin välein ja se kannattaa syödä heti pois, kun se on riittävän jähmeää. Syöminen on melkein mahdotonta, kun tuon jättää jähmettymään yön yli.
 
The Wolf Among Us on muuten omalla tavallaan ehkä yksi parhaimmista pelaamistani peleistä. Satunnaisista virheistään huolimatta pelaaminen oli todella hauskaa. Juoni oli koukuttava ja hahmot tarkkaan suunniteltuja ja kiinnostavia (Bigby on yksi kiinnostavimmista antisankareista ikinä!). Pelasin neljä ensimmäistä jaksoa lähestulkoon putkeen (eihän sitä pelattavaa niissä ihan hirveästi ole) ja nyt odotan viidennen jakson julkaisua kuin hullu puuroa. Idan mielestä minun pitäisi pelata myös The Walking Deadit. Pidän Telltale Gamesin tyylistä, ja WD:t ovat kuulemma Wolfia parempia, mutta en kerta kaikkiaan pidä Zombeista tai mistään niiden kaltaisista otuksista. Sain lapsena jostain elokuvasta traumoja ja siitä lähtien olen pyrkinyt välttelemään sarjoja, pelejä ja leffoja, joissa epäkuolleita esiintyy. Pitäisikö sitä nyt kuitenkin rohkaistua kokeilemaan?

Tunnit on oikeastaan erittäin kiva kirja. En tiedä, miksi tuon lukeminen on vain venynyt niin pitkään. Olen pyörinyt sadan sivun paikkeilla jo aika monta kuukautta ja lukutahtini on aika hidas. Katsoin Tunnit-elokuvan reilu vuosi sitten ja kyseisen elokuvan soundtrackia olen kuunnellut jo monta vuotta. Jospa saisin tuon nyt kesän aikana luettua...

4 kommenttia:

  1. Tuntuu että häiriköin jatkuvasti! Taidan olla koukussa blogiisi... :-D Suosittelen TWD:tä lämpimästi,ä. Yhtä aikaa koukuttava, huvittava, jännittävä ja liikuttava tarina!

    VastaaPoista
  2. Ps. Saattaisit tykätä myös Beyond two soul:ista, googlaa!

    VastaaPoista