torstai 25. kesäkuuta 2015

Melkein vuosi
(Vinkkini laiskoille tai kiireisille bloggaajille: kierrättäkää kaikki instagram-kuvanne vielä bloginkin puolella!)

Kuten kerroinkin jo aikaisemmin, viimeisen vuoden aikana elämässäni on tapahtunut kaikenlaista, muttei oikeastaan mitään. Ainakaan mitään erityisen merkittävää ja mainitsemisen arvoista yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Valmistuin nimittäin viime joulukuussa lukiosta! Kolmen ja puolen vuoden pitkitetty urakka tuli sitten suoritettua kunnialla läpi, jonka jälkeen oli aikaa lepäillä, käydä töissä ja valmistautua pääsykokeisiin. Hain Oulun kauppakorkeakouluun ja nyt odotan tuloksia jännityksellä.

Vuoteen mahtui valmistumisen lisäksi myös perinteinen luistelunäytös, josta melkein jouduin jäämään pois sairastelujen vuoksi. Treenikausi oli katkonaisempi kuin koskaan: yhteensä treenitunteja kertyi koko kaudelle alle neljäkymmentä, joista suurin osa keskittyi juurikin tuota näytöstä edeltävälle ajalle. Esityksemme oli tänä vuonna Lumikki, ja esitimme ryhmäkaverini kanssa mestarikokkeja (Master Chef Finland, kuten asusta vähän näkyy). Kävin myös pyörähtämässä Haminassa koulukaverin avecina RUKin kurssijuhlassa ja pääsin sitä kautta ryhmäkuvaan Softenginen kanssa. Pidän kyseisen bändin musiikista, mutta en ole superfani, mutta minusta melkeinpä tuli sellainen eräälle toiselle bändille, kun kävin Sallan ja Miron matka maailman ympäri-yhtyeen keikalla 45 specialissa. Pienen pienestä yleisömäärästä huolimatta se oli yksi parhaista keikoista, joilla olen käynyt. Kaiken tämän, opiskelujen, töiden ja sairastelun lomassa olen myös käynyt kävelyillä kaverini ja hänen koiriensa kanssa, pelannut videopelejä ja ostanut paljon kenkiä.

Pääsykoeurakka oli osaltani ohi jo kolmas kesäkuuta, mutta en vieläkään ole kyennyt täysin rekisteröimään sitä tosiasiaa, että tällä hetkellä saan oikeastaan tehdä mitä haluan. Kun tulen kotiin töistä, ei mikään vastuuntunto tai syyllisyys painosta minua ottamaan laskentatoimen kirjaa käteen, vaan voin vaikka lukea Andrzej Sapkowskin viimeksi suomennettua Noituri-kirjaa (suosittelen sarjaa lämmöllä kaikille fantasiakirjallisuuden sekä itäeurooppalaisen mytologian ystäville!).

6 kommenttia:

 1. Ihana ko kirjotat taas :) toivottavasti pääset kauppikseen, pidän peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Peukut on pystyssä täälläki! Kiva lukkee sunki juttuja pitkästä aikaa :-)

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että jatkat bloggaamista ja toivottavasti tärppää opiskelupaikan suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, voi olla että pian kirjoitan hyvistä uutisista... ;)

   Poista