sunnuntai 9. elokuuta 2015

Sisustusjuttuja


En voi muuta kuin ihailla äitini sisustusmakua ja sitä, mitä hän sai aikaan uudessa kodissamme. Itse pidän sisustuksessa moderneista elementeistä, kenties jollakin vanhalla ja perinteikkäällä maustettuna, sekä valkoisesta päävärinä, ja tällä hetkellä ollaan aika lähellä sitä omaa ihannetyyliäni.

Vaikka asuinkin entisessä kodissamme lähes kaksi vuosikymmentä, ei minulla ole ollut lainkaan vaikeuksia sopeutua uuteen kotiin. Päinvastoin, olen viihtynyt täällä erittäin hyvin. Täällä on helppo asua, minulla on ensimmäistä kertaa iso huone ja sain tietokoneenkin sopimaan samaan tilaan.

Olen tosin jo siinä elämänvaiheessa, että minun olisi hyvä alkaa jo harkita omaan kämppään muuttamista. Vielä tähän alkusyksyn muuttorumbaan en vielä jaksanut lähteä mukaan. Parhaat asunnot ovat varmasti jo menneet ja koska opiskelupaikkani on kotikaupungissani, en ole varsinaisesti hyvissä asemissa opiskelijakämppienkään jaossa. Vielä ei huvita kiireessä muuttaa johonkin satunnaiseen mörskään tai syrjäseudulle, mutta lähikuukausina se asunnon (ja mahdollisesti kämppiksen) metsästys on kai aloitettava.


4 kommenttia:

 1. Tiiätkö mistä toi hedelmäkulho on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Alessin kulho, ostettu Oulun Spaziosta. Monet muutkin kaupat, esimerkiksi Stockmann, taitavat myydä Alessin tuotteita, mutta nettikaupastakin varmasti löytyy vaikka mitä! :)

   http://www.alessishop.fi/

   Poista
 2. Oi kun näyttää kivalta tuo sisustus! :) Itsekin asuin ekan opiskeluvuoteni vielä kotona kun kotikaupungissani opiskelin mutta nyt pääsee sitten kaverin tilalle uuteen kämppään ja pitäisi itsekin aloittaa muuttorumba ja sisustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah uskon että se sisustaminen on varmasti sen muuttorumban mukavin vaihe! Odotan itsekin innolla että pääsen työstämään omaa kämppää :>

   Poista